top of page

Over Inge

 

Wat een voorrecht dat ik u mag begeleiden bij misschien wel de belangrijkste beslissing in uw leven: de aankoop van een huis. Of een andere stap die u zet in uw wooncarrière. Ik ben er trots op dat ik daarbij mag zijn en heb er plezier in als uw woonwensen uitkomen. Daar werk ik gedreven en enthousiast naar toe.

  
Met mijn eigen advieskantoor richt ik me geheel op hypotheekadvies en aanverwante zaken.
Daarbij vind ik maximale aandacht en tijd voor íedere klant belangrijk, dus ik neem nooit teveel klanten tegelijk aan om dat te kunnen borgen. 

 

Ik woon met mijn man en twee zonen in Helmond (Brandevoort). Daar kochten we eind jaren '90 ons huidige huis, waar we met veel plezier wonen. Heel belangrijk is dat: onze eigen plek, waar we steeds "thuis" komen, waar we helemaal onszelf zijn, waar we de ruimte hebben om te ontspannen en nieuwe plannen te maken.


Ruim 28 jaren heb ik bij diverse Rabobank kantoren in de regio Zuid Oost Brabant gewerkt: in Neerkant, Helmond, Bakel en Milheeze, Gemert, Beek en Donk, Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen. 

Gewoon begonnen aan de balie en in de kasbox, zoals dat toen ging. Toen ik 21 was reed ik in de dikke auto van de bankdirecteur naar de boeren in ons werkgebied om koopsompolissen af te sluiten. Ik wist het toen zeker: ik wil adviseren! Eerst in schade- en levensverzekeringen en vanaf 1996 in de hypotheken. Ik heb daarbij zoveel verschillende situaties en mogelijkheden gezien, in hele goede tijden op de woningmarkt maar heb ook de mindere periode meegemaakt. De persoonlijke situatie van mensen kan enorm beïnvloed worden door dingen die zij zelf in hun leven mee maken, maar ook door grote, maatschappelijke ontwikkelingen.
Dat heb ik van dichtbij meegemaakt in mijn laatste 5 jaren bij Rabobank toen ik wooncoach was. In deze pioniersrol was ik niet alleen met de vraagstukken van individuele klanten bezig, maar in samenwerking met allerlei partijen vooral met het grotere plaatje. Want er zijn heel wat maatschappelijke uitdagingen op het gebied van wonen, zorg en duurzaamheid die ons allemaal beïnvloeden. Daar kunnen we ons voordeel mee doen als we er op tijd op voorsorteren. Ik heb geleerd dat delen en samenwerken heel veel oplevert en dat is wat ik binnen mijn eigen onderneming ook doe. Ik ben mijn voormalig werkgever dankbaar voor de ruimte die ik kreeg én nam om
een ondernemer in loondienst te zijn. Ik was zeker geen standaard bankier!

En sinds 2018 ben ik écht gaan ondernemen, helemaal op mijn eigen manier! 
Als zelfstandig hypotheekadviseur combineer ik de twee hoofdlijnen uit mijn carrière: onafhankelijk hypotheekadvies geven met oog voor de maatschappelijke kansen en uitdagingen op de woningmarkt.
Die liggen bijvoorbeeld bij het financieren van energiebesparende maatregelen en het langer zelfstandig kunnen blijven wonen van senioren. Mijn grote zakelijke netwerk zet ik daarbij actief in.

Ik houd van no-nonsens en ben sociaal en eerlijk. Ik ben creatief in het bedenken en realiseren van oplossingen en geef niet snel op om een financieringsoplossing te creëren die passend en verantwoord is. Ja, ik ben daadkrachtig, gedreven en heb lef. Ik kan me heel goed inleven in situaties, luister goed en snap waarom een wens of behoefte zo belangrijk is voor mijn klanten.

Ik ben een adviseur die voor ú opkomt en uw wensen en doelen voor ogen houd. Ik wijs u actief op de mogelijkheden en risico’s, ook als u daar zelf nog niet aan gedacht hebt. Mag ik u helpen bij het kiezen van een hypotheek waarmee u lekker en comfortabel kunt wonen en leven zonder financiële zorgen?


Op het moment dat u misschien uit emotie beslissingen neemt en zich op laat jagen, zeker in de steeds krapper wordende woningmarkt, houd ik het hoofd koel.


Ik wil u ervoor behoeden overhaaste beslissingen te nemen en in te leveren op woonwensen die u zo belangrijk vindt, zoals locatie of het type woning. Maar het zou ook jammer zijn als u kansen voorbij laat gaan omdat u uw financiële mogelijkheden niet goed kent. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. 

U kunt ervan op aan dat ik de weg weet. Ik ben uw coach en side-kick!

Huis kopen.png

Wat anderen zeggen:

 “Inge is wat mij betreft een absolute topper.

Ze maakt op een natuurlijke en prettige manier verbinding. Daarnaast is ze hardwerkend, betrouwbaar en heeft ze een

fijn gevoel van humor.

Ik ben blij dat ik met Inge heb mogen samenwerken". 

—  Marc van Heuven

"Je bent geen nummer bij Inge. We voelden ons al snel op ons gemak bij haar en de persoonlijke benadering. Ze heeft ons fantastisch geholpen en we hebben dus een goede keuze gemaakt. We kunnen Inge bij iedereen aanbevelen". 

- Peter en Annelies Claessen

"Inge heeft in 2010 de hypotheek geregeld voor ons eerste huis.  Toevallig kopen we nu een kavel en gaan bouwen dus toen ik hoorde dat Inge zelfstandig adviseur is geworden, wisten we het meteen! Inge regelt weer onze hypotheek!"

- Mark Smits 

bottom of page