top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Walstra

Vertel mij over jouw woonwensen, dan bekijken we samen of ze haalbaar zijn!Zoveel mensen zoveel wensen!

Je hebt vast ook wensen als het over jouw woonsituatie gaat.


Wil jij je eerste eigen woning gaan kopen? Niet meer huren of bij je ouders wonen? Of wil je verhuizen naar een grotere of kleinere eigen woning? Verbouwen? Nieuwe keuken of badkamer? Besparen op energiekosten?


Of wil je graag lagere woonlasten? Omdat je anders niet meer gedraaid komt met je budget?


Wil je ruimer leven van de overwaarde, zonder te verhuizen? Fijn blijven wonen en meer te besteden hebben doordat je geniet van de grote overwaarde in de stenen?


Blijf niet dromen maar praat erover! Laat mij eens vrijblijvend berekenen of jouw woonwensen financieel haalbaar zijn. En op welke manier je ze het beste kunt financieren. Via de hypotheek? Of eigen geld? Via een consumptieve lening? Of een speciale lening voor verduurzaming?


Ik weet de weg en weet ook waar je het beste kunt beginnen. Begin altijd met een vrijblijvende oriëntatie op jouw financiële mogelijkheden. Meten is weten!


En als het gaat om de technische mogelijkheden van energiebesparing: ik kan je een eerste indruk geven van de technische mogelijkheden, de kosten en de opbrengsten. En als we dan weten hoe je ze kunt financieren, kan ik je vrijblijvend doorverwijzen naar technische deskundigen in mijn netwerk.


Die komen gratis jouw woning opnemen en maken een overzichtelijk rapport van de specifieke mogelijkheden. Als je wilt vragen ze offerten voor je aan en helpen die te beoordelen. Dan sturen ze de installateurs aan en controleren hun werk. Als dat achter de rug is, regelen ze (indien van toepassing) de subsidies voor je en een nieuw energielabel. Dat scheelt een heleboel geregel en gedoe!


Dus: blijf niet dromen maar kom in actie! Ik beoordeel zonder kosten de mogelijkheden. Pas als je besluit mij opdracht te geven om je uitgebreid te adviseren en voor je te bemiddelen, spreken we af wat ik voor je ga doen en tegen welk tarief.


Bel, mail of app me gerust! Ga naar de contactpagina op mijn website, laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Tot ziens!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page