top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Walstra

2019>2020

Het eerste volledige jaar als zelfstandig ondernemer zit er op! Het is voorbij gevlogen en het heeft me zoveel gebracht! Ik ben blij, heel blij. En dankbaar.


Ik dank mijn klanten waarvoor ik sinds september vorig jaar de hypotheek heb mogen regelen. Dat zijn er al ruim 40!

Veertig mensen, stellen, gezinnen; ieder in een eigen unieke situatie. Met één ding gemeen namelijk een woonwens of behoefte waar geld voor nodig is. Wacht even: ze hebben nog iets gemeen: ze kozen mij als hun adviseur en daar ben ik hen allemaal enorm dankbaar voor.Ze gaven mij een kijkje in hun leven. Niet alleen in de cijfertjes maar vooral ook in de manier waarop ze willen leven. In hun wensen, angsten, plannen en behoeften. Het is zo gaaf om samen een oplossing te vinden die het beste past. Daarom is mijn werk nooit saai.


Beste klanten, dank dat ik door jullie mijn wens om in alle vrijheid te doen wat ik leuk vind en wat ik goed kan, in vervulling heb laten gaan. Met maximale aandacht voor iedereen, nooit teveel klanten tegelijk. Ik bén zelfstandig ondernemer, mede dankzij jullie!


Uiteraard heb ik soms mijn neus gestoten en heb veel geleerd. Bijvoorbeeld dat ik altijd dichtbij mezelf en mijn waarden moet blijven. Dat kan gaan over vakinhoudelijke dingen. Als ik denk dat een financieel plan wél verantwoord is, dan laat ik me niet afschrikken door een acceptant die het een gek plan vindt. Jammer dan, we gaan naar een ander loket. Maar dit gaat ook over wat wel en niet bij mij past. Dat zijn ondernemersvraagstukken. Bijvoorbeeld over samenwerkingen, adverteren, investeren. Die twee samen, mijn vakgebied en het ondernemen, zijn een geweldige combinatie voor mij. Met nog voldoende uitdaging en plannen voor de komende jaren.


Ik dank ook de makelaars, accountants, notarissen, bedrijfsadviseurs en andere deskundigen in mijn netwerk waarmee ik prettig samenwerk. In het belang van onze klanten vullen we elkaar aan en kunnen we een compleet pakket bieden. En onze klanten ontzorgen: minder stress in een spannende periode.


Waar ik echt positief verbaasd over ben, zijn de fijne samenwerkingen met andere financieel adviseurs. Omdat ik merk dat we elkaar veel gunnen. We vissen in dezelfde vijver maar zien elkaar totaal niet als concurrenten, maar als collega's. Vaak vragen vrienden mij of ik me niet alleen voel als ZZP-er. Ik snap de vraag, want vroeger had ik heel veel collega's. Maar nee: het voelt alsof ik nog steeds in een team zit. Met ondernemers in het zelfde vakgebied, we begrijpen elkaar, leren van elkaar en maken het regelmatig gezellig.


Volgend jaar ga ik door met waar ik aan begonnen ben. Ik heb er zin in en bruis van nieuwe ideeën. Met alweer heel wat nieuwe klantsituaties in behandeling, steeds vaker via-via bij mij gekomen.

DUURZAAM & PERSOONLIJK HYPOTHEEKADVIES, daar sta ik voor, want:

"Eigenlijk wilt u helemaal geen hypotheek, toch? Maar wél een fijn eigen (t)huis waar het heerlijk en zorgeloos wonen is! Om dat financieel voor elkaar te boksen is meestal een hypotheek nodig. Mag ik u begeleiden naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u daarna gewoon lekker leven."


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page