top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Walstra

Hoe word jij helemaal HypotheekBlij?Hoe kan je blij worden én blijven van jouw hypotheek? Als je een koophuis hebt, gaat er elke maand waarschijnlijk een flink deel van het inkomen op aan de hypotheek. Dus is het slim om te zorgen dat je het optimale haalt uit jouw huis en hypotheek.

Maar hoe doe je dat?


Wat HypotheekBlij precies is, kan per persoon verschillen. Voor de één betekent het extra aflossen, voor een tweede verduurzamen, terwijl een derde misschien blij wordt als hij zijn hypotheek oversluit naar een lagere rente en/of andere geldverstrekker.


Ook als je in een huurhuis woont, kun je HypotheekBlij worden. Hoe? Door een huis te kopen! Afhankelijk van jouw situatie kan dat een interessante optie zijn. Zeker als je van plan bent om ergens langere tijd te blijven wonen of niet in aanmerking komt voor een sociale huurwoning.

 

Je kunt ook een ander HypotheekBlij maken: bijvoorbeeld door je (klein-)kinderen te helpen bij het kopen of verbouwen van een huis. Je mag ze daarvoor onder voorwaarden ruim € 100.000 belastingvrij schenken. Minder mag ook, hé? Weet zeker dat ze daar ook blij van worden!


Al met al kan blij worden én blijven van een hypotheek best ingewikkeld zijn. Kom je er niet uit of heb je vragen? Als Erkend Financieel Adviseur help ik je graag verder dus neem gerust contact met mij op. Oriënteren op jouw mogelijkheden is belangrijk en daarom kun je dat via mij kosteloos doen.


06 36 16 18 42 hypotheek@ingewalstra.nl
33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page