top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Walstra

Taking the next step now!

Na maanden van voorbereiding is het nu zover: ik ben als zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur aan de slag! Aangenaam: hier is Inge Walstra Hypotheekadvies.


Na ruim 28 jaar ging ik afgelopen maart in goed overleg uit dienst bij Rabobank. Ik heb de afgelopen maanden gebruikt om na te denken over wat ik nou écht wil en waarom. Ook ben ik afgestudeerd, heb samen met mijn moeder en broer mijn vader verzorgd in zijn laatste maanden en nu is het tijd voor the next step.


Het is waar: trust, let go and see what happens. Dit dus.


De vergunning van AFM is binnen, software en hardware zijn aangeschaft, een website, logo en huisstijl zijn ontworpen, diverse samenwerkingen zijn opgezet en met een aantal klanten zijn we al aan het oriënteren op hun hypotheekmogelijkheden. Het gaat goed, ik heb er plezier in! Dit is wat ik heel goed kan en graag wil doen. Maximale aandacht voor elke klant, niet teveel klanten tegelijk en zeker geen overbodige ballast meer.


Dus ben jij of ken jij iemand die zich wil oriënteren op zijn of haar hypotheekmogelijkheden en die daarvoor een deskundige no-nonsens adviseur wil inschakelen? Neem vooral contact met mij op, ik sta te trappelen! www.ingewalstra.nl

 

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page