top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Walstra

Uitnodiging webinar: besparen op energiekosten
Dit keer nodig ik je uit voor een webinar op maandag 31 oktober a.s. om 20:00 uur. Hier ben ik één van de twee gastsprekers. De deelname is digitaal en vrijblijvend. Financieel planner Nihal Vogels, van Taart by Nihal, organiseert dit webinar. Dat de prijzen van energie (gas en stroom) door het dak gaan, is niemand ontgaan. Veel huishoudens zijn al geconfronteerd met een flink hogere energierekening of gaan dat na afloop van hun huidige energiecontract merken. En dat heeft invloed op andere wensen en doelen!

Tijdens dit webinar geven we je nuttige tips en tricks over hoe je een dure winter kunt voorkomen en hoe je kan bezuinigen door te verduurzamen. En hoe je verduurzamen kunt betalen.


Hubert-Jan Busch (Passief Huis Specialist) vertelt hoe je je woning kunt verduurzamen en hoe je daardoor kunt besparen op energiekosten. Hij laat zien wat je al direct kunt doen en wat eventueel in stappen in de toekomst gedaan kan worden.

Ik zal vertellen hoe je deze maatregelen kunt betalen. Met kleine maatregelen en zonder grote investeringen kun je al bezuinigen. En als je grotere maatregelen overweegt, denk aan isolatie of zonnepanelen, hoe financier je dat dan het beste? Ik deel de beste financieringstips! Wil je meer weten over het verduurzamen van de woning? Wil jij energie krijgen van een verlaagde energierekening? Schrijf je dan via onderstaande link in voor dit gratis webinar! https://www.taartbynihal.nl/webinar-31-oktober/#aanmelden


Graag tot dan!

Hartelijke groet, Inge Walstra

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page